Echipamente de traducere simultana

Instalatii de traduceri simultane - Cabina Traducatori
Instalatii de traduceri simultane - Statia traducatorului
Instalatii de traduceri simultane - Receptor whireless pentru Client
Clientul asculta in casti interpretul ales

Succesul unei conferinte cu participare internationala este in mare masura dependent de buna comunicare dintre vorbitori si public. Pentru o reusita deplina este nevoie de cei mai buni interpreti, echipamente brand-name si tehnicieni experimentati.

Schinkel Conferinte Solutii utilizeaza exclusiv echipamente BOSCH DCN NEXT GENRATION pentru sisteme de traducere simultana infrarosu, iar pentru sisteme de traducere radio va putem oferii sisteme Sennheiser Infoport.

Receptorii cu pana la 32 canale asigura o receptie de calitate a semnalului infrarosu si o redare fidela a vocii interpretului. Se poate receptiona traducerea in maximum 31 limbi, comutarea intre acestea cat si reglarea individuala volumului fiind facila si intuitiva.

Emitatorii (radiantii) infrarosu de putere mare asigura acoperirea intregului perimetru al salii, indiferent de configuratia acesteia publicul putand receptiona in bune conditii traducerea.

Cabinele pentru interpreti sunt conforme cu standardul ISO 4043, asigura o buna izolare fonica, precum si confort pentru translatori (vizibilitate buna, ventilatie)

Modelul pupitrelor de traducere BOSCH este cel mai utilizat in domeniu, in cazul in care interpretii sunt contractati de catre dumneavoastra acestia nu vor avea nici un fel de probleme de adaptare.